Geplaatst op: 21-06-2024

Word Samen Digitaal Veilig

Lisanne Henneveld van het Drive secretariaat: “Vandaag nog kreeg ik een mail van een accountant waarin stond dat een van hun partners gehackt was. Wat de gevolgen kunnen zijn was nog onduidelijk maar ik schrok wel van dit bericht want plotseling kwam het toch heel dichtbij. Wat zijn de gevaren waar je vandaag de dag zo veel over hoort en waarvoor uitdrukkelijk gewaarschuwd wordt?”

 

SDV

Samen Digitaal Veilig is een platform dat je helpt jouw bedrijf te beschermen tegen internetcriminelen. Drive (voorheen als BETA) is daarbij aangesloten. Je doet dat niet alleen; ook je medewerkers en je IT- leveranciers spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld als je een deel van jouw IT aan hen hebt uitbesteed. In het platform komen alle groepen samen: jijzelf, je medewerkers en je IT-leveranciers. Zo houd je overzicht over ieders voortgang en ben je op de hoogte van de punten die aandacht nodig hebben.

 

Snel beginnen!

Digitaal veiliger worden is met Samen Digitaal Veilig best eenvoudig. Zo werkt het:

 

Maak een account aan

In slechts drie minuten maak jij je eigen Samen Digitaal Veilig account aan en voeg je je medewerkers en IT-leveranciers toe.

 

Bekijk korte video’s waar en wanneer je wilt

Bij elke video horen vragen. Beantwoord ze en ga door naar de volgende video. Je bent klaar in een paar minuten.

 

Vergeet je leveranciers niet!

Je IT-leveranciers ontvangen een lijst met vragen die zij invullen. Daarmee checken wij voor jou of je bedrijf veilig is.

 

Alles in één overzichtelijk dashboard

Bekijk de voortgang van jou, je medewerkers en je IT-leveranciers en word Samen Digitaal Veilig.


Kijk voor meer informatie en om aan de slag te gaan naar https://www.samendigitaalveilig.nl/starten-met-cybersecurity/

 

Voor meer informatie kun je terecht bij Lisanne Henneveld via lisanne@eendrachtbv.nl .