Drive advies

Heb je juridische of commerciële vragen of problemen? Dan kunnen onze deskundige adviseurs jou snel helpen en gericht adviseren. Met het specialistische advies van Drive kun je veel voordeel realiseren. Bij afname, verhuur of verkooptransacties gaat het om vele duizenden euro’s, maar ook met arbeidsrechtelijk advies kan je jezelf  een hoop geld en frustratie besparen.

Bespaar € 525

Lid worden?

Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085 00 71 361.

Personeelsadvies

Bij het Drive-secretariaat kan je altijd terecht voor vragen en concreet advies op het gebied van personeel en onze cao voor Energiestations en Wasbedrijven. Problemen worden praktisch en oplossingsgericht aangepakt. Dit gaat veel verder dan enkel het beantwoorden van korte vragen. Drive voorziet zo nodig in een full-service pakket, waarbij jij van begin tot eind wordt bijgestaan in eventuele acties en procedures bij het UWV en de rechtbank. Jaarlijks heb je 3 uur kosteloos eerstelijnsadvies, dus maak er gebruik van!

 

Naast de juridische kennis hebben onze adviseurs uitstekende kennis van de branche waardoor wij goed kunnen inspelen op de situatie binnen jouw onderneming. Wij zijn branchespecialist, en weten precies waar we over praten.

 

Zo hebben wij ook een Drive personeelshandboek voor jou, met onder andere de meest recente contracten, huishoudelijke reglementen en regels bij arbeidsongeschiktheid.

 

Heb je een personeelsvraag of probleem? Neem contact op met het Drive-secretariaat via 085-00 71 361 of mail naar info@drivenederland.nl

Energiestationadvies

De keuze voor een merk op je stationsluifel is geen eenvoudige klus. Het merk bepaalt in belangrijke mate de uitstraling van het energiestation en de soort en hoeveelheid klanten. Soms kan je ‘eigen’ merk voor jou lokaal zelfs een lastige concurrent worden. Het is dan ook zaak dat het energiestation en merk steeds goed op de lokale markt aansluiten!

 

Leveranciers werken met verschillende contracten en (prijs)systemen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, is gedegen kennis van deze systemen cruciaal. Voordat je het weet, worden er appels met peren vergeleken. Er zal stevig gerekend moeten worden. De wensen van jouw onderneming dienen op de juiste wijze verwoord te worden in het contract. Bezwarende voorwaarden dienen uit het contract geschrapt en/of aangepast te worden. Bijna geen enkele jurist, advocaat of accountant is hier echt in thuis. De senior-adviseurs van Drive weten exact waar op gelet moet worden.

 

Kortom, bij het sluiten van een brandstofcontract spelen altijd de belangrijke zaken inkoopprijs, merk en voorwaarden. Het is om deze reden verstandig om je bij het sluiten van een nieuw contract bij te laten staan door een adviseur van Drive. Jaarlijks heb je 3 uur kosteloos eerstelijnsadvies, dus maak er gebruik van!

 

Heb je een vraag of wil je advies? Neem contact op met het Drive-secretariaat via 085-00 71 361 of stuur ons een mail via de onderstaande button.

Brandstofadvies

Als energiestationonderneming verkoop je jaarlijks miljoenen liters brandstof. Het is je belangrijkste product en grootste klantentrekker voor de shop, bakery of wasstraat. De invloed die je zelf hebt op de prijs van de brandstof is echter zeer beperkt.

 

Bijna alle oliemaatschappijen hebben tegenwoordig een eigen onbemande variant, en er wordt door hen agressief geprijsd. De wereldmarkt schommelt voortdurend, en bovendien bestaat de prijs in Nederland voor het grootste gedeelte uit accijns en BTW. En dan is er ook nog de relatie met de oliemaatschappij, de gemeente of een huurder/verhuurder. Al jaren staat Drive haar leden in deze zaken bij met raad en advies.

 

Brandstofmarges

Drive is volledig op de hoogte van de actuele prijzen en marges. Dagelijks volgen wij voor jou de markt zodat we de op hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Op basis van deze informatie zijn wij perfect in staat om de scherpste inkoopcondities voor onze leden uit te onderhandelen. Ook adviseert Drive leden bij de keuze voor het te voeren brandstofmerk en zorgen wij ervoor dat de contractvoorwaarden redelijk zijn.

Advies op maat, speciaal voor energiestations

Bij Drive staat het geven van deskundig, concreet en praktisch advies hoog in het vaandel. Alles om energiestations zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Doorgewinterde branchespecialisten

De adviseurs van Drive zijn al jaren werkzaam binnen de energiestationbranche. Door hun grote branchekennis kunnen zij ondernemingen uitstekend adviseren op diverse vlakken.

 

 

Kosteloos eerstelijnsadvies

Als Drive lid heb je jaarlijks 3 uur kosteloos eerstelijnsadvies voor een grote diversiteit aan onderwerpen binnen de branche. Maak er dus zeker gebruik van!

 

Altijd binnen bereik

Het Drive secretariaat staat elke dag klaar om energieondernemingen zo goed mogelijk te woord te staan. We streven ernaar om je vraagstuk binnen één dag op te pakken!

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden? Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.