Move On Magazine

Move On Magazine is hét magazine voor de ondernemers van energiestations en wasbedrijven in Nederland. Move On Magazine informeert je over wat zich afspeelt op o.a. het voorterrein in de branche en in de shops en focust zich op de mensen achter de bedrijven. We informeren met deskundig geschreven redactie, een frisse opmaak en opvallend mooie fotografie. 

Bespaar € 45
Elke 2 maanden een magazine in je brievenbus
Adverteer gericht binnen de energiestation- en carwashbranche
Elke 2 weken een nieuwsbrief in je mail

Abonneren Move On Magazine

Elke 2 maanden een compleet fris magazine in je brievenbus, met interviews, reportages en achtergronden over het leven van ondernemers in deze steeds veranderende markt. Wat houdt ze bezig, waar lopen ze tegenaan, hoe zien zij de toekomst voor hun onderneming en hun medewerkers? Uiteraard is er ook aandacht voor vaktechnische onderwerpen en wetgeving.

 

Abonneren op Move On Magazine?

 

Dat kan! Maak via onderstaande button een keuze uit één van onze abonnementsvormen. Ons jaarabonnement is de meest populaire keuze. 

Abonneren Move On nieuwsbrief

Ontvang elke twee weken onze digitale Move On nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche!

 

Aanmeldformulier Move On Nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adverteren

De media van Move On zijn een uitgave van Drive, bereikbaar voor de complete markt. Het human interest magazine  voor en door ondernemers, verschijnt 6x per jaar in een oplage van zo’n 1.600 exemplaren. Samen met de  twee-wekelijkse nieuwsbrief en website biedt Move On Media toeleveranciers een compleet mediapakket voor het bereiken van ondernemers in de energiestation- en carwashbranche.

 

Onder onze abonnees zijn onder andere (zelfstandig) ondernemers, het topmanagement in de energiestationbranche, belangrijkste toeleveranciers en andere relevante marktpartijen. 


Zie je kansen voor jouw product of dienst in deze interessante markt en wil je alle betrokkenen in de energiestation- en carwashbranche bereiken?

 

Neem dan voor meer informatie en advertentietarieven contact op met onze accountmanager: Angela de Boer via tel. 085- 00  71 361 of via onderstaande button.