Geplaatst op: 27-06-2024

DRIVE ledenvoordeel: DEB Energiebesparing

DEB (Duurzaam. Energie. Besparen) biedt Drive-leden overzicht en inzicht: waar kunt u nog energie besparen, en welke subsidiemogelijkheden zijn er om uw onderneming te vergroenen?

 

Dure tijd? Wilt u gemakkelijk energie besparen?
Op DEB.nl (Duurzaam. Energie. Besparen) kunt u terecht op de Drive landingspagina die speciaal voor tankstationondernemers is ingericht. Het scheelt u geld maar het is ook verplicht om te doen indien u de investering in 5 jaar terug kunt verdienen.

 

Besparen
DEB is een online platform dat u als ondernemer helpt energie te besparen, kosten te verlagen en te verduurzamen. DEB laat direct zien hoeveel geld u kunt besparen op de energierekening van uw onderneming. DEB toont u de energiebesparende maatregelen om dat te bereiken. Ze sluiten aan op de wettelijke verplichtingen vanuit de Wet milieubeheer.

 

DEB is een initiatief van MKB-Nederland, ondersteund en mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. In samenwerking met Drive is er voor u een speciale landingspagina. Hier berekent u direct hoeveel u kunt besparen en leest u in de interviews welke maatregelen Wim van Gorsel van Shell Rilland en Willem-Bas van Tol van Ototol al hebben genomen om energie te besparen.

 

Persoonlijk dashbord
In een persoonlijk dashboard – dé energiebespaarassistent – ziet u binnen onze eigen branche wat de energiebesparende mogelijkheden zijn. Ontvang daarnaast tips hoe en wanneer u de maatregelen het best toepast op uw onderneming en welke leverancier u daarbij kan helpen. Ontdek alle mogelijkheden voor uzelf en bespaar flink. Op het gebeid van energie en dus ook geld. Alle maatregelen voor tankstations zijn zo opgesteld dat u ze in 5 jaar terugverdiend.

 

Contact
Mocht u verder nog vragen over energiebesparing hebben, belt u dan met het secretariaat en vraag naar Lisanne Henneveld via 085-00 71 361 of mail naar lisanne@drivenederland.nl