Geplaatst op: 11-10-2024

๐——๐—ฒ ๐—ช๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ: zijn jouw medewerkers voorbereid op agressie?

In de energiestationbranche krijgen medewerkers regelmatig te maken met uitdagende situaties, zoals bijvoorbeeld agressie tijdens de verkoop van shopproducten. In de Week van de Veiligheid, die is gestart op maandag 7 oktober, staat het belangrijke thema ‘Agressie en Geweld tegen Ondernemers en Medewerkers’ centraal.

 

Om je medewerkers te helpen verschillende soorten agressie beter te herkennen en hiermee om te gaan, biedt Power UP!, hรฉt leerplatform voor de sector, twee e-learnings aan die over dit thema gaan, namelijk: ‘Agressie bij tabaksverkoop’ รฉn een module over ‘Omgaan met agressie en overvalpreventie‘.
Deze e-learnings bieden praktische handvatten voor het herkennen van risicovolle situaties, het voorkomen van escalaties en het waarborgen van de veiligheid op het energiestation. Door het doorlopen van de e-learnings, bereid je jezelf en je medewerkers voor op onverwachte situaties zodat je er minder door wordt overvallen.

 

Een goed moment dus om aan de slag te gaan met deze e-learnings! Via deze link ga je meteen naar ons leerplatform Power UP!

 

Nog niet bekend met Power UP en wil je hier meer over weten? Stuur dan een mail naar opleidingen@drivenederland.nl.