Drive Verzekeringen

Verzekeringspartner Schouten Zekerheid biedt Drive-leden een volledige pallet aan verzekeringen, met onder andere: aansprakelijkheid, bedrijfscontinuïteit, cyber, verzuim, duurzame inzetbaarheid en meer. Op maat samengeteld voor onze branche

Bespaar € 175

Lid worden?

Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.

Verzekeringsoplossingen voor ondernemers met energiestations

Schouten Zekerheid biedt verzekeringsoplossingen die aansluiten bij de wensen en behoeften van ondernemers met energiestations. De verzekeraar gelooft in échte Zekerheid, voor iedereen. Zij helpen bij het in kaart brengen van de risico’s van Drive leden én halen de beste verzekeringsoplossingen uit de markt.

 

Het familiebedrijf, met ruim 275 collega’s, ontzorgt al sinds 1953: onafhankelijk, persoonlijk én daadkrachtig. Door complexiteit begrijpelijk te maken en er persoonlijk te zijn als het er echt op aankomt.

 

Schouten Zekerheid ontzorgt hun relaties, zodat zij zich kunnen focussen op wat voor hen écht van belang is. Kernwaarden zoals klantgerichtheid, expertise, innovatie, samenwerking en integriteit, staan centraal in de bedrijfscultuur en dragen bij aan het succes en klanttevredenheid.

 

Zij opereren met een typisch Rotterdamse mentaliteit: direct, eerlijk en hardwerkend!

Het voordeel voor Drive leden

Kenmerkend voor Schouten Zekerheid is het persoonlijk contact. zij komen graag op bezoek bij onze leden voor een advies of inventarisatie gesprek. De interne collega’s zijn direct bereikbaar en zij kennen geen telefooncentrale. Drive leden krijgen direct toegang tot een unieke digitale ‘Mijn Omgeving’ waarin zij de volledige administratie en beheer van hun polissen kunnen volgen en overzien.

 

Succes en klanttevredenheid

 

Andere relaties prijzen Schouten Zekerheid voor de kwaliteit van hun diensten, met een klanttevredenheid van 92% en een aanbevelingsgraad van 95%!

 

Samenwerkingen met andere brancheverenigingen versterkt de expertise en stelt hen in staat om de meest relevante en effectieve oplossingen te bieden. Mobiliteitsbedrijven profiteren van beheersbaardere risico’s en verzekeringspremies, evenals van de diepgaande kennis en klantgerichte aanpak.

Contact opnemen

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Jack de Jong, Adviseur bij Schouten Zekerheid via 06 – 25 56 06 57 of stuur een mail via de button ‘Contact opnemen’

 

Website Schouten Zekerheid:

 

www.zekervoormobiliteit.nl

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden? Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.