Onderhoud vetafscheiders

Teeuwissen Rioolreiniging verzorgt onderhoud en inspecties aan olie- en vetafscheiders, tegen scherpe Drive-tarieven, geheel conform huidige wet- en regelgeving.

 

*Inclusief gratis locatiebezoek en werkplan t.w.v. € 207,-

Bespaar € 255

Lid worden?

Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.

Onderhoud olieafscheiders

Teeuwissen Rioolreiniging heeft haar diensten pakket voor Drive-leden uitgebreid met onderhoud aan vetafscheiders. Nu steeds meer tankstation locaties zijn uitgerust met een restaurant gedeelte en uitgebreide keuken voor het bereiden van diverse maaltijden krijgen zij te maken met horeca wet- en regelgeving. Eén daarvan is (afhankelijk van de inrichting) de verplichting van een vetafscheider en die moet regelmatig geleegd en gereinigd worden.

 

Vetafscheiders zorgen voor een effectieve en milieuvriendelijke afscheiding van vetten in afvalwater. Het is belangrijk je vetafscheider regelmatig te ledigen en te reinigen om een goede werking te garanderen en verstoppingen te voorkomen. De tankwagen van Teeuwissen zuigt het opgehoopte vet, water en slib uit de vetafscheider en daarna wordt deze tot op de bodem gereinigd. Indien gewenst wordt meteen de ingaande leiding gereinigd om gestold vet te verwijderen. Via visuele beoordeling worden technische gebreken direct gemeld. Hierdoor voorkom je problemen. Ingezameld vet, slib en reinigingswater worden in de eigen installatie van Teeuwissen verwerkt, geheel volgens actuele wet- en regelgeving. De afvalstoffen worden afgemeld bij het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA).

 

Teeuwissen Rioolreiniging voert ook uitgebreide technische inspecties van vetafscheiders uit. In een gedetailleerd inspectierapport krijg je advies over de staat van het onderhoud. Zo ben je gegarandeerd van een goede werking van de vetafscheider of installatie. Eventuele noodzakelijke reparaties kunnen na akkoord offerte door Teeuwissen in eigen beheer worden uitgevoerd.

 

Je kunt jouw vetafscheiders op afroep- en contractbasis laten ledigen en reinigen.

Contact

Wil je meer weten of een offerte op maat aanvragen? Klik dan op onderstaande button of neem contact op met het Drive-secretariaat via 085-00 71 361.

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden? Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.