Onderhoud olieafscheiders

Teeuwissen Rioolreiniging verzorgt onderhoud en inspecties aan olie- en vetafscheiders, tegen scherpe Drive-tarieven, geheel conform huidige wet- en regelgeving.

 

*Inclusief gratis locatiebezoek en werkplan t.w.v. € 207,-

Bespaar € 290

Lid worden?

Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.

Onderhoud olieafscheiders

Al vele jaren heeft Drive naar volle tevredenheid een partnership met Teeuwissen Rioolreiniging en kunt u als lid gebruik maken van extra voordelige tarieven en uitstekende service onder andere voor het inspecteren en onderhouden van uw olieafscheider en inzamelen van olie-, water- en slibmengsels. Olieafscheiders dienen ter opvang van slib en minerale oliën. Wanneer een grote hoeveelheid slib of olie in de afscheider komt, kunnen lozingsproblemen of lozingsoverschrijdingen ontstaan. Bij teveel olie zal de vlotter of automatische afsluiter de leiding afsluiten. Om dit voor te zijn is het belangrijk uw olieafscheider goed te onderhouden door middel van de wettelijke half- en vijfjaarlijkse inspectie.

 

Bij een lediging wordt door Teeuwissen Rioolreiniging de werkelijk ingezamelde kilogrammen olie, water en slib afkomstig uit de olieafscheider verrekend. Alle ADR/VLG voertuigen hebben een weeginstallatie. Het ingenomen olie, water en slib wordt in de eigen installatie verwerkt. Uiteraard gebeurt dit conform de huidige wet- en regelgeving en worden de afvalstoffen afgemeld bij het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA).

 

Als extra service worden de installaties na reiniging visueel geïnspecteerd. Indien nodig worden onderdelen na akkoord offerte gerepareerd of vervangen. Mocht de installatie niet meer voldoen, dan kan Teeuwissen Rioolreiniging aan de hand van een nauwkeurige capaciteitsberekening een nieuwe olieafscheider plaatsen. Voordeel voor u is dat alles door één partij wordt verzorgd. Voor calamiteiten of storingen beschikt Teeuwissen over een 24/7 storingsdienst.

Contact

Wil je jouw olieafscheider periodiek laten controleren en/of reinigen? Vraag geheel vrijblijvend een Drive-offerte aan via onderstaande button of neem contact op met het Drive-secretariaat via 085-00 71 361.

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden? Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.