Milieuzorg

Sluit je een nieuw milieuzorg contract af bij Mokobouw, dan bieden zij je als Drive-lid het uitzoeken en digitaliseren van het Installatie Handboek geheel gratis aan.

Bespaar € 495

Lid worden?

Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.

Mokobouw Milieuzorg

Milieuzorg is een uniek onderdeel binnen de Mokobouw organisatie, met als belangrijkste thema: ‘Wij ontzorgen voor jou’.  

 

Via milieuwetgeving ziet de overheid toe op jouw dagelijkse operatie. Gevolg: je moet je aan allerlei regels en variabele keuringstermijnen voor verplichte controles houden. Mokobouw kan je veel werk uit handen nemen via de milieuzorgcoördinator.  

 

De Mokobouw milieuzorg-coördinator regelt namens jou de bewaking en uitvoering van de verplichte inspecties en zorgt voor (digitale) rapportage van de diverse keuringen. Bij geconstateerde gebreken ontvang je een herstelaanbieding. Alle relevante controles en inspecties worden uitgevoerd in samenspraak met daartoe gecertificeerde bedrijven en tegen marktconforme prijzen.  

 

Met Mokobouw Milieuzorg gaan jouw directe en indirecte kosten omlaag! Zo kan je je richten op het ondernemen zelf. Via het digitale platform heb je ten allen tijden inzicht in de actuele status.  

Exclusief Drive-ledenvoordeel

Exclusief voor Drive-leden biedt Mokobouw het optimaliseren en digitaliseren van de Installatie Handboeken, ter waarde van € 495,-, geheel gratis aan bij het afsluiten van een milieuzorg contract. 

 

Wil je meer weten of een milieuzorgcontract afsluiten? Klik dan op onderstaande button of neem contact op met het Drive-secretariaat via 085-00 71 361.

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden? Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.