Drive elektrisch laden

Onze gespecialiseerde adviseurs ondersteunen je met laadpaal advies van planning tot plaatsing. Met een Drive lidmaatschap is het eerste adviesgesprek kosteloos.

Bespaar € 175

Lid worden?

Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.

Advies over elektrisch laden

Een behoorlijk aantal Drive energiestations zijn al voorzien van een elektrisch (snel)laad oplossingen. Grote kans dat je bij nieuwe elektrische aansluitingsaanvragen geconfronteerd wordt met netcongestie. Ondanks inspanningen van netbeheerders wordt netverzwaring en -uitbreiding op veel plekken pas rond 2030 en later verwacht. Ofwel, het elektriciteitsnet heeft zijn maximale capaciteit bereikt. Elektriciteit om te groeien, verduurzamen of überhaupt een bedrijf te starten zal in de nabije toekomst alleen maar lastiger worden, tenzij we met de energievoorziening slimmer omgaan en deze anders organiseren.

 

Inmiddels zijn er tal van technische oplossingen ontwikkeld om op het overvolle energienet op een slimme manier toch (snel)laders te plaatsen. Dit zogenaamde slimme laden wordt ondersteund met batterijsets die met name het piekvermogen van het ladenproces opvangen. Kortom, denken in mogelijkheden biedt perspectief. Drive begeleidt graag en adviseert over elektrisch laden.

 

Behoefte aan advies?

 

Onze gespecialiseerde adviseurs ondersteunen je met laadpaal advies van planning tot plaatsing. Met een Drive lidmaatschap is het eerste adviesgesprek kosteloos. De opvolgende gespreken hebben een tarief van € 175,- per uur.

Contact

Vragen over elektrisch laden? Neem contact op met het Drive-secretariaat via 085-00 71 361 of mail direct via onderstaande button.

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden? Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.