DEB Energie-besparing

DEB (Duurzaam. Energie. Besparen) biedt Drive-leden overzicht en inzicht: waar kun je nog energie besparen en welke subsidiemogelijkheden zijn er om je onderneming te vergroenen?

Bespaar € 300

Lid worden?

Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.

Gemakkelijk energie besparen

Op DEB.nl (Duurzaam. Energie. Besparen) kun je terecht op de Drive landingspagina die speciaal voor tankstationondernemers is ingericht. Het scheelt je geld maar het is ook verplicht om te doen indien je de investering in 5 jaar terug kunt verdienen.

 

Besparen


DEB is een online platform dat je als ondernemer helpt energie te besparen, kosten te verlagen en te verduurzamen. DEB laat direct zien hoeveel geld je kunt besparen op de energierekening van jouw onderneming. DEB toont je de energiebesparende maatregelen om dat te bereiken. Ze sluiten aan op de wettelijke verplichtingen vanuit de Wet milieubeheer.

 

DEB is een initiatief van MKB-Nederland, ondersteund en mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. In samenwerking met Drive is er voor jou een speciale landingspagina. Hier bereken je direct hoeveel je kunt besparen en lees je in de interviews welke maatregelen Wim van Gorsel van Shell Rilland en Willem-Bas van Tol van Ototol al hebben genomen om energie te besparen.

 

Persoonlijk dashbord


In een persoonlijk dashboard – dé energiebespaarassistent – zie je binnen onze eigen branche wat de energiebesparende mogelijkheden zijn. Ontvang daarnaast tips hoe en wanneer je de maatregelen het best toepast op jouw onderneming en welke leverancier je daarbij kan helpen. Ontdek alle mogelijkheden voor jezelf en bespaar flink. Op het gebied van energie en dus ook geld. Alle maatregelen voor tankstations zijn zo opgesteld dat je ze in 5 jaar terugverdiend.

Contact

Vragen over energiebesparing? Neem contact op met het Drive-secretariaat via 085-00 71 361 en vraag naar Lisanne Henneveld of mail haar direct via onderstaande button.

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden? Meld je aan en wij nemen contact met je op. Direct iemand spreken? Bel 085-00 71 361.